Página 1 de 1

Assegurances obligatories

NotaPublicado: 18 Nov 2014 16:39
por MaribelZamora
Benvolgudes i benvolguts,

Amb freqüència mencionem el concepte coloquial de "la mutua" dels esportistes quan tramitem les llicències federades, però, quina és l'obligatorietat de l'assegurança? fins a on arriba? qui és responsable de tramitar-la? quines altres assegurances estem obligats a tramitar els organiztadors de les activitats esportives?
Per donar resposta a aquestes preguntes us faig a mans un petit resum de les obligacions en matèria d'assegurances vigent a Catalunya, en concret en el decret 58/2010 de la Generalitat de Catalunya.
No es tracta d'entrar en pànic amb les obligacions que tenim, sinó més aviat tenir la garantia de que exercim el nostre paper de directiu amb les cobertures necessàries per, en cas d'accident dels nostres afiliats, estar coberts, i per tant, tranquils.
Us deixo aquest breu document, i espero us sigui de utilitat.

Maribel Zamora
Presidenta FCVB

Re: Assegurances obligatories

NotaPublicado: 18 Nov 2014 22:06
por AlpicatVolei
Hola, Maribel

el foro em diu que no tinc els permissos necessaris per veure la resta d'arxius lligats a la resposta. Com ho hem de fer per a conseguir-los. Parlo amb el Roberto , pot ser?

Gràcies

Jesús Gilart
Alpicat Volei

Re: Assegurances obligatories

NotaPublicado: 19 Nov 2014 07:30
por MaribelZamora
Hola Jesus,

Benvingut al foro i felicitats!!! Has estat el primer registrat!!
No hi ha cap problema, només que si entres la clau del foro però no t'has identificom a usuari noet permet descarregar els arxius. Has de identificar-te primer amb el teu usuari i contrasenya, i després accedir al foro de directius i introduir la contrasenya comú.

Si tens dubtes truca al Felipe. Ell t'ajudarà.

Gràcies,

Maribel Zamora